2012. március 18., vasárnap

Varrjunk együtt.....VIII. Crazy

.



Kicsit lemaradtam a blokkok varrásával, ez a két héttel ez előtti feladat volt. Jó pofa ez a varrás, de valahogy nekem nem a szívem csücske....

Eddigi elkészült blokkok:







.

6 megjegyzés:

  1. Szia! Én is most hoztam be a lemaradást. Holnap meg kapjuk a következőt.:)
    Ez a crazy nekem sem lett a kedvencem, de az iránytű nagyon tetszett. Jó így együtt látni a blokkokat, ígéretes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen jól mutatnak együtt. A drezdait meg kell mégegyszer méretesre csinálom, meg tervezem a keltát is újra csinálni. Az iránytűt mindenképpen javitanom kell.

      Törlés
    2. Én már rájöttem, hogy az elsőket kár is szép anyagból varrnom, mert biztos hogy nem leszek elégedett vele és újra varrom. Látom te sem elégszel meg a "csak jóval"! :) Lehet hogy kívülálló nem látná a hibáinkat de minket mindig is zavarna és elégedetlenek lennénk vele ha úgy hagynánk! :)

      Törlés
    3. Ez így van. Zavarna, ha úgy hagynám. Mindig ilyen voltam. Amikor először kötöttem körkötőtűvel pulóvert a nyakkivágás sehogy sem stimmelt. Felpróbáltam, de nem volt jó. Mire édesanyám kimondta, hogy majd kitalálunk vele valamit én már vissza is bontottam..... És ez mindenre igaz, amit csinálok...

      Törlés
  2. Szép színekkel dolgoztál! Nekem is a díszítés tetszett a legjobban a crazyban. Érdekes volt az öltésmintákat kipróbálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kipróbáltam egy-két öltésmintát én is, de aztán kibontottam, mert valahogy nem passzolt dizsitésekhez.

      Törlés